» Back on track! :)

Hej igen alla läsare! :)

Först måste jag bara säga att det är ruwligt att ni fortsatt kika in även fast jag inte skrivit på över en vecka, då känns det liksom värt att börja igen! :)

Kort om lovet då: Jag hade ett bra lov! :) Synd bara att jag hade stressanfall över plugg när det visade sig att provet jag lagt ner massa tid på inte var den 27 april som jag trodde, utan den 27 MAJ! Känns så j*vla galet surt att jag slösade så mycket tid  på det! Men aja, kanske inte behöver plugga så mycket inför det när det väl kommer nu iaf ;)
Förutom plugg så var jag i Västervik hos min mormor och morfar och bara mös! (y) :) Firade mamma som fyllde år, bakade cupcakes till henne (de blev jättefina :)) och gick lite på stan i solen :)
Var i även stallet och firade såklart påsk också!
Jag är helt galen i olika högtider, spelar ingen större roll vilken det är egentligen haha! :P Men julen är ju en klar favorit! ♥
Jag har även svullat extremt mycket det här lovet men det hör ju till med sötsaker till påsken, eller hur? ;) Och tränade gjorde jag lite också så jag tillät mig själv :)

Och nu då? Nu har skolan dragit igång igen på gott och ont. Mest ont tror jag! ;) Men lite skönt att ha rutiner och så iaf.
Och heeeeeelt galet att det idag är EXAKT 7 veckor kvar till sommarlovet, hur crazy är inte det? :) Men skönt att liksom se ett slut på allt ändå, då orkar jag kämpa! ;)

Igår blev det dock inte så mycket plugg eftersom jag och Zäta hade det mycigt i skogen med E som sällskap! Hoppa några språng på banan först bara för att checka av honom efter SRS (blev bara en dag med honom på lovet och då red vi ut) och skrittade sen en mysig runda i skogen :)
Tog sjukhusfältet på vägen hem i kvällsolen och bara njöt! Gud så underbart det var :)♥

I kväll ska jag vara med T'san! :) Blir att gå på "fest" på Världens centrum och utnuttja deras rabatter lite hihihi ^^ Kanske tvingar i T en glass också om jag känner för det! ;)

Hade!

Kram Amanda

 
Får bli en bild på T! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback