» A simple four chords song

Idag fick jag en tråkig nyhet när jag och J var på aeroicsstyrkapasset, det ska ställas in! :( Alla aerobicspass och steppass ska sluta kombineras med styrka och bara vara vanliga 1 och 2 varianter. Så bajs på det, det passet äger ju :'(
Och detta som pricken över i efter massa strul för att ens komma till Friskis och en skitlektion på historian som avslutade dagen. Är det okej att verkligen hata sin historialärare?!
När jag ändå är igång kan jag ju säga att det hände en skitläskig sak igår när H och jag väntade på hennes far utanför skolan. En liten tant blev påkörd av spårvagnen! Såg så läskigt ut att jag skrek till när hön knuffades så hon flög och blev liggande på marken...
Sprang typ desperat dit för att hjälpa de som redan hjälpte henne, och som tur var kunde hon stå upp med lite hjälp och prata i alla fall. Ambulansen kom sen i alla fall och mamma sa att hon hade läst om olyckan i nån tidning och att tantan hade klarat sig förvånadsvärt bra, som tur var!
Men fy fan va läskigt det var :(

Några lite mer roliga saker är i alla fall at det var första advent i söndags och att dressyrträningen då gick mycket bra :) Fin var han hesten :)
Att jag igår fick reda på att jag fått MVG på min enegelskauppsats och 3/3 möjliga poäng på idrottsprovet sög ju inte heller direkt ;) Att sen mitt lag spöade den andra NVNS-klassen i alla volleybollmatcher på idrotten var ju ett stort plus! ;)

Något som inte är ett plus utan snarare ett minus är att samhällsprovet bara växer och växer när man frågar Christian vad det kommer att innehålla, om jag har otur har vi väl prov på hela boken snart! ^^ Måste i alla fall ta tag i det nu -.-

Hade!

Kram Amanda

Förresten, J tipsade mig om en video på youtube: Four chords song. Ni måste kolla den! Ganska coolt att så många låtar har samma ackord! Ska nog försöka mig på att lägga upp den här på bloggen nån dag oxå:)


Varför är igelkottar så söta för?


Vi protesterar mot att styrkan ska ställas in tycker jag!!!

2010-11-30 // 20:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback