» Let the music play, you won't get away

För tillfället känner jag mig rätt proffsig. Bakade en äppelkaka till efterrätt tills ikväll nyss och därefter bakade jag en hemlis till morgondagens lördagsfika.Bara jag får till sista momentet ska ni få se på snygg efterrätt kan jag säga ^^ Mer än så kan jag inte avslöja, då fattar ni vad det är och så sabbas hela iden med att hållat hemligt, men det blir galet bra, Mohahaha...
Förutom proffskänslan har jag en gladhetskänsla i min mage nu. Cissiträningen gick kanoners idag och jag känner mig grymt laddad inför söndags tävling. Fan va jag ska ta revansch från den förra asså, akta er! Skoja bara, men jag ska fasen rida, inte sitta och störa honom som är en liten tendens som mitt hjärnspöke intalar mig är helt rätt ibland. Men spöket kan gå och dö! ¨)
Update för träningen igår: Gick faktiskt bra. Det var inte lika tråkigt som det brukar och jag lyckades genomlida hela passet ganska utan svårigheter, Kan ju i och för sig ha berott på att E och jag var lite flamsiga men vadårå, lite skratt förlänger livet har jag hört :)
Tyckte att låtraden i rubriken passade sjukt bra till igår så den fick hänga med på ett hörn. Men jag tror också att det gåt lättare för mig att träna när jag är med så få pers som möjligt. Ingen får ta det personöligt för jag vill verkligen träna med er, men på just station behöver jag få ha mina hattankar i fred. ¨)

Annars känns livet soft just nu. Nej vadå tonårshumörsvängning sen i måndags?  Men bra vänner, hästar,studiedagar, och väldigt lite läxor kan förgylla vardagen för mig.



Måste bara visa ett typiskt dålighumor skämt som min pappa drog nyss också:

-Vad är man om man är liten och fjantig?
-Patetisk?
-Mikro-fån, Mikrofon Haha...

Nu antar jag att ni kan räkna ut vad du är om du är stor och fjantig, ?
Kommentera om ni kan eller vill veta svaret^^

Hade!

Kram Amanda


ja vet inte.

Säg!

2010-03-21 // 18:14:42

Usch jag får nästan panik eftersom jag tycker att dem är jobbiga och svåra och jag tror tyvärr att det är gamla nationella prov :o

2010-03-21 // 20:28:44

sv:

Tack!

2010-03-22 // 18:59:45
» Mary

Jag antar att jag är jävligt trög, men jag förstår inte haha :D Berätta!!

2010-03-23 // 21:23:58

Japp!

DaVinci x2! :D<3

2010-03-24 // 20:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback