» Everything has a beginning

Vet att jag har haft sugig uppdatering igen men har faktiskt en riktigt bra ursäkt den här gången-modemet hemma är avstängt. Håller på att göra om i hallen så vi kan inte ha något inkopplat där nere för tillfället. Därför sitter jag och bloggar på jobbet nu då, vilket innebär att jag har cirka två minuter på mig ;)
Här kommer därför en snabb genomgång av helgen:
Fredag- Jobbade bra på jobbet-blev nästan klar med block två vilket innebär 96 kabelskåp. Fira E's födelsedag i efterskott, sov hos H, var och hälsade på en massa roligt folk på Matilda's 20 årsfest. efter att vi varit ute på betet, Himla kul faktiskt! Speciellt kalkonen Berit :D, cyklade på Hugos minicykel och hade benen dubbelvikta =)

Lördag- Sov till halv elva, sen upp till stallet och tvättade och fixa. Borsta och mös med Noak i över en timma <3, sov hos H med J, hade Glee-maraton :)'

Söndag- Sov till halv elva igen, gick upp och gjorde ballongdjur :P Sen till stallet och starta upp hoppkursen med Z-gick helt okej till slut :)

Ska se om jag kan komma åt pappas dator om dagarna tills modemet är inkopplat på typ torsdag, annars får jag väl fortsätta såhär ¨)
Se hela bilden




Hade!

Kram Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback